BenQ V6000/V6050 este un nou videoproiector Ultra Short Throw DLP Laser cu performanțe 4K

0
1736

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne anunță astăzi despre lansarea unui nou videoproiector. Se numește BenQ V6000/V6050 și avem de-a face cu un model Ultra Short Throw DLP Laser cu rezoluție 4K. Promite oferirea unei imagini de calitate și mai multe detalii despre acest dispozitiv aveți în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BenQ promite aici un videoproiector high-end ce dispune de o gamă largă de culori și care adoptă un design premium. Se va integra astfel excelent în orice mediu și aflați că produsul dispune de un spectru larg de culoare, fiind capabil să redea 95% din gama DCI-P3. Are senzor pentru protecția ochilor și lampa garantează un ciclu de 20.000 de ore de funcționare, cu modul HDR-Pro activat.

BenQ V6000/V6050

Poate proiecta imagini pe o diagonală de până la 100 inch, la rezoluție 4K și în culori HDR precise. Și luminozitatea este impresionantă, iar tehnologia Ultra Short Throw este la posturi. Videoproiectorul BenQ V6000/V6050 folosește o sursă de lumină laser care poate genera o luminozitate mai puternică. Bifăm și formatele HDR10 și HLG, iar funcția HDR PRO va corecta atuomat culorile și tonurile de culoare pentru imagini mai bine optimizate.

BenQ V6000/V6050

Apare și tehnologia avansată de estimare și compensare a mișcării numită MEMC care va fluidiza materialele video și compensa efectele de blur și slow-motion. Avem și o trapă de protecție a lentilei care se închide automat atunci când proiectorul nu este utilizat, evitându-se acumulare de praf și expunerea lentilei.

Pe partea de sunet avem difuzoare frontale treVolo cu putere de 10W pentru sunet puternic și fără distorsiuni. Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul de aici!