BenQ MOBIUZ EX3210 şi EX2710U sunt monitoare de gaming vârf de gamă, cu rezoluţie 4K şi subwoofer

0
1891

BenQ a anunţat noi monitoare din gama MOBIUZ, mai precis MOBIUZ EX3210U şi EX2710U. Acestea sunt vârfuri de gamă ale seriei, care aduc rezoluţie 4K, sistem audio 2.1 cu subwoofer, telecomandă şi microfon cu AI pentru anularea zgomotului de fundal.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BenQ MOBIUZ EX3210U şi EX2710U sunt dotate în mod ideal pentru gaming-ul pe PC, dar şi pe consolă. Vin cu design elegant, care se potriveşte estetic atât cu consolele, cât şi cu perifericele de PC, contribuind la crearea unei atmosfere de joc complete. Sistemul de sunet 2.1 amplificat de subwoofer şi noul microfon AI cu anulare a zgomotului de fundal le permit pasionaţilor de jocuri să savureze cele mai captivante titluri, la nivelul acustic.

Ambele monitoare au suport HDR şi generează imagini HDR cu detalii perfecte. Există şi suport HDRi exclusiv BenQ, care foloseşte senzori de lumină integraţi în mod discret pentru a oferi o claritate fără precedent şi un contrast superb. Astfel se dezvăluie nuanţe subtile în zonele întunecate ale ecranului, păstrând şi detaliile fine în zonele luminoase. 20 de setări de culoare sunt puse la bătaie prin modul Light Tuner şi avem şi Black eQualizer pentri iluminarea colturilor întunecate şi a umbrelor.

Monitoarele au un timp de răspuns rapid şi aduc şi suport FreeSync Premium Pro, dar şi Variable Refresh Rate (VRR). Pentru o experienţă de gaming cât mai apropiată de perfecţiune, funcţia intuitivă Scenario Mapping va selecta automat setările gamerului, atunci când sursa de intrare este comutata. Presetările rapide OSD şi joystick-ul 5 Way Navigator permit acces rapid şi uşor la aceste setări. Nu uităm de opţiunea Eye Care, care protejează ochii gamerului.