Bang & Olufsen Beogram 4000c renaște sub forma unui pick-up recondiționat, disponibil în doar 95 exemplare

0
1894
Bang & Olufsen

Rar avem de-a face cu produse recondiționate de către producători, dar iată că astăzi fix peste așa ceva dăm. Descoperim că Bang & Olufsen aduce o variantă recondiționată a pickup-ului Beogram 4000c. Se numește Beogram 4000C Recreated Limited Edition și este o restaurare modernă, prima din seria Classics și axată pe renovarea modelelor originale și nu dezvoltarea de la zero a unelor noi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că B&O a avut ca bază 95 de pickup-uri originale Beogram 4000c și le-a restaurat, folosind aceeași fabrică în care au fost inițial produse în 1970. Modelul original a devenit rapid un model de referință în acea vreme printre experții A/V și fanii design-ului modern de la mijloc de secol.

Deși design-ul a fost primul lucru remarcat, nici la nivel de tehnologie lucrurile nu stăteau deloc rău. A fost primul pick-up Bang & Olufsen cu braț tonențial tangențial automat. Ne întoarcem în prezent și aflăm că varianta recondiționată are toate părțile originale curățate și noi părți au fost adăugate acolo unde a fost nevoie. Spațiul extra de la interior găzduiește acum un pre-amplificator RIAA pentru conectarea via output phono sau 3.5 mm la boxe moderne.

A fost adăugat și un stylus de înaltă performanță brațului tonențial, bazat pe specificațiile originale, dar cu tehnologie modernă. În final carcasa din aluminiu a fost lustruită și anodizată într-o nuanță “șampanie”. A fost ulterior închisă într-un cadru din stejar solid fabricat manual.

Doar 95 de astfel de pickup-uri sunt disponibile și vor fi numerotate. Compania va da startul vânzărilor din 19 octombrie la un preț de 11.000 dolari per unitate.