ASUS ROG Rapture GT-AC5300 este un super router pentru gaming și nu numai

0
1247

ASUS Republic of Gamers a anunțat un nou router, pe numele său Rapture GT-AC5300. Cu așa un nume, e clar faptul că avem de-a face cu un produs ideal pentru gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un device tri-band WiFi cu 8 porturi LAN gigabit și un procesor quad core de nivel desktop. GT-AC5300 se bazează pe un modul WiFi 802.11ac tri-band, ultra rapid și are și două porturi USB 3.0 pentru conexiunea cu unități flash de stocare. Primim și suport Link Aggregation (802.3ad), util pentru cei care folosesc NAS-uri și permițând ca două porturi LAN să lucreze împreună pentru a oferi o conexiune rapidă. Se poate ajunge la viteze de 2 Gbps.

Prin funcția ROG Gaming Center gamerii au control sporit asupra rețelei și primesc toate informațiile utile legate de buna funcționare a jocurilor. E vorba despre dispozitivele conectate, statisticile de trafic și disponibilitatea serverelor de jocuri.

Un alt plus al acestui produs e faptul că oferă 3 niveluri de accelerare a jocurilor: două porturi LAN pentru gaming, Game Boost și Gamers Private Network. Avem acces și la funcția WiFi Radar, care va permite utilizatorilor să analizeze semnalul wireless, pentru a detecta orice interferență și a alege canalul cel mai puțin congestionat.

Funcția Game Boost are suport pentru cele mai populare console de jocuri. Acest routere operează în benzi WiFi triband AC5300, cu două benzi separate de 5 GHz și o bandă de 2.4 GHz. Produsul ajunge în magazine la finalul lunii iulie.