Asus prezinta tastatura-PC Eee la CES

0
607

Celebrul producator al laptopurilor din seria Eee PC a prezentat in cadrul CES 2009, din Las Vegas ultimul racnet in materie de tastaturi si PC-uri, un hibrid dintre cele 2, branduit Eee. Da, ati auzit bine, Asus a creat tastatura Eee, care indeplineste si rolul de PC perfect functional, care poate fi folosit impreuna cu alt terminal.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tastatura Eee incorporeaza un display touchscreen de 5 inchi si poate fi folosita pentru media streaming, browsing web si orice alta activitate, de indata ce este atasata unui televizor sau oricarui tip de display.

Gadgetul este unul definit de portabilitate si cantareste sub 1 kilogram, iar printre specificatiile sale se numara windows XP Home, un microprocesor Intel Atom de 1.6 GHz, 1 GB DRAM DDR2 si SSD-uri de 16/32 GB, la alegere. In ce priveste conectivitatea, tastatura Eee suporta WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.0 si HDMI Ultra Wideband, incluzand si porturi USB si VGA.

Asus afirma ca acest design este deocamdata in stadiul de concept si nu a anuntat vreo data de lansare sau un pret pentru tastatura.

Sursa