ASUS prezinta P552w, smartphone-ul cu touchscreen

0
561

Cu cateva zile in urma, ASUS anunta cel mai nou telefon Windows Mobile al sau, P552w, un terminal full touchscreen dotat cu procesor de 624 MHz. Display-ul sau QVGA suporta o rezolutie de 240 x 420 pixeli, iar pe lista de specificatii a noului ASUS se afla si conectivitate HSDPA/UMTS, 802.11 b/g (wiFi), GPS si Bluetooth 2.0 cu A2DP.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In ce priveste memoria, va va bucura sa aflati ca acest smartphone incorporeaza 256 MB de memorie flash, 128 MB DDR si suporta si carduri microSD/SDHC. Cel mai important aspect al acestui telefon este interfata sa, creata prin utilizarea unei tehnologii numite „Gester”. Astfel, functiile handsetului pot fi controlate cu ajutorul miscarilor degetelor pe ecran, fie ca e vorba de „ciupire”, alunecare sau altele (in stilul interfatei TouchFLO de pe HTC).

ASUS si-a dotat terminalul si cu niste software-uri native, cum ar fi EziPhoto sau EziMusic, integrand si functii Google, usor accesibile. Retineti faptul ca noua interfata poarta numele de Glide, deoarece vom mai auzi de ea, iar in ce priveste pretul si data de lansare, producatorul nu a oferit informatii inca.

Sursa