Asus M70, un laptop superdotat ce soseste cu drive Blu-ray

1
556

Laptopul celor de la Asus uimeste din start, fie ca e vorba despre uriasul sau hard de 1 TB, sau de drive-ul Blu-ray incorporat, eventual de display-ul Full HD. Lista de surprize nu se termina aici, caci M70 soseste cu un port HDMI, tuner TV si suport pentru sunet stereo oferit de 5 difuzoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Luand in calcul toate aceste dotari, pretul de 2399 de dolari pare rezonabil, in special daca il comparam cu cel de 2499 de dolari al lui Acer Aspire 8920, care sta mai prost decat acest Asus in ce priveste spatiul de stocare si conectivitatea. Display-ul lui Asus M70 este un ecran widescreen de 17.1 inchi cu rezolutie nativa de 1920 x 1200 pixeli, iar greutatea acestui laptop (4.5 kilograme) il face foarte putin comod, daca sunteti o persoana care calatoreste mult.

Deasupra display-ului este plasat un webcam de 1.3 megapixeli, iar lista de dotari include si o tastatura full cu un keypad numeric cu 10 taste, un cititor de amprente si o gama variata de porturi (S-Video in, S/PDIF out, HDMI-out, eSATA). Exista numeroase variante de configuratii ale acestui laptop, fie ca optati penru cea de 1299 de dolari (fara drive Blu-ray si display HD), fie pentru cea superdotata de 2399 de dolari. Aceasta din urma include un procesor Intel Core 2 Duo si o placa grafica ATI Mobility Radeon HD3650.

Trebuie sa stiti ca M70 soseste cu o versiune de 32 de biti a lui Windows Vista, astfel ca va accesa doar 3 din cei 4GB de memorie RAM, o decizie cel putin ciudata a celor de la Asus. Per total M70 este un inlocuitor excelent al PC-ului dumneavoastra desktop, dar doar daca portabilitatea se rezuma la a lucra din pat si nu aveti prea mari pretentii la capitolul gaming.

Sursa