ASUS expune laptopul Zephyrus S GX502 la DEV.PLAY 2019: laptop apreciat de dezvoltatorii de jocuri

0
423

Această săptămână stă sub semnul gaming-ului, pentru că are loc Bucharest Gaming Week 2019. Este o serie de evenimente axate pe gaming, în puncte centrale din Bucureşti, iar evenimentul principal are loc în weekend, la Palatul Parlamentului. Până atunci azi şi mâine are loc DEV.PLAY 2019, conferinţa dezvoltatorilor de jocuri, unde este expus şi laptopul ASUS ROG Zephyrus S GX502.

Publicitate

Republic of Gamers susţine cel mai important eveniment dedicat programatorilor şi dezvoltatorilor de jocuri. Pe 7 şi 8 noiembrie aceştia pot interacţiona, să îşi găsească joburi, să îşi expună proiectele şi să obţină finanţare la Palatul Parlamentului. Laptopurile ROG sunt expuse la un stand amplasat la DEV.PLAY 2019 azi şi mâine. Invitaţii îşi vor putea testa abilităţile de programare pe sistemele de gaming.

Aceste modele ROG sunt gândite pentru gaming, iar puterea lor este apreciată şi de dezvoltatori şi programatori, nu doar de gameri. E nevoie de accelerare grafică avansată, dacă ai de randat un mediu sau de creat un personaj 3D. Zephyrus S GX502 este gândit şi pentru creatorii de conţinut, fiind adaptat pentru a rula jocuri AAA, dar a permite şi să faci streaming cu ele.

Suportul de mâini are ranforsări în formă de fagure, care fac carcasa mai rigidă, în punctele unde este nevoie de rezistenţă mai mare. Implică un aliaj de magneziu, care poate rezista torsionărilor. ASUS ROG Zephyrus S GX502 măsoară 18.9 mm în grosime şi cântăreşte 2 kilograme, ceea ce e puţin pentru un laptop de gaming. Are spaţiu pentru 2 SSD-uri la interior, ce pot fi configurate în RAID 0.

Există şi WiFi gigabit cu RangeBoost, plus un conector Ethernet Gigabit, pentru cele mai ridicate viteze. Pe lângă Zephyrus S GX502, la standul Republic of Gamers mai pot fi văzute şi încercate laptopurile ROG Strix G531, GX701, ROG G703, dar și ZenBook Pro Duo UX581, notebook-ul ASUS cu ecranul secundar ScreenPad Plus.