ASUS anunţă mouse-ul de gaming ROG Gladius II Origin, cu iluminare RGB, cablu USB detaşabil

0
1165

Pentru a ne apropiem de sezonul hackatonurilor şi Comic Con-urilor, e momentul să vedem şi un nou periferic de gaming lansat. ASUS a prezentat în această săptămână un nou mouse de gaming, cunoscut sub numele de ROG Gladius II Origin. Acesta vine cu iluminare RGB, cablu USB detaşabil, dar şi o rezistenţă ieşită din comun.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS promite o viaţă de peste 50 de milioane de clickuri, ceea ce este enorm. O serie de extra switch-uri oferă gamerilor acea rezistenţă la click la care aspiră toată lumea. Gladius II Origin include şi senzori optici de 12.000 DPI, pentru extra precizie şi are iluminare aceea personalizabilă în zona inferioară care duce cu gândul la o maşină din Fast & Furious Tokyo Drift.

Designul pe bază de cablu detaşabil face mouse-ul mai uşor de luat cu voi la concursurile ESports. Aveţi de ales între două cabluri USB: unul din cauciuc şi unul împletit, ambele detaşabile. Reţineţi că mouse-ul e totuşi unul wired, deci înlăturarea de fir se face doar la transport, nu îl face automat wireless. 5 butoane au fost incluse de ASUS aici, împreună cu rotiţa de scroll.

ASUS ROG Gladius II Origin cântăreşte 50 de grame şi se sincronizează cu iluminarea AURA a produselor ROG, de la carcase şi tastaturi, la căşti şi monitoare. Produsul e disponibil chiar acum pe Amazon la preţul de 99.99 dolari.