Assassin’s Creed Ragnarok primeşte o dată de lansare, va veni pe PlayStation 5 şi Xbox Series X

0
9095

Am tot auzit despre un joc Ubisoft cu vikingi în ultimii ani, unul care să facă parte din seria Assassin’s Creed. Chiar şi numele său era cunoscut şi anume Ragnarok. Azi descoperim că titlul a primit o mega scăpare pe 4chan şi Reddit, care a dezvăluit chiar o bună parte din poveste şi sosirea jocului pe PS5.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ubisoft a făcut o pauză de un an după lansarea lui Assassin’s Creed Odyssey, pentru a explora noi direcţii creative şi probabil o nouă platformă hardware. Jocul ar urma să fie unul la graniţa dintre generaţiile de console şi să ruleze atât pe PlayStation 4, cât şi pe PlayStation 5, dar şi pe Xbox One şi Xbox Series X. Ar urma să fie lansat pe 29 septembrie 2020, iar gamerul va putea alege între un personaj feminin sau masculin, ca în Odyssey.

Se vor păstra mecanicile RPG văzute la ultimele două jocuri şi vom putea alege din clase de personaje, cu câte un skill tree dezvoltat. Ubisoft a adăugat arme în plus, upgrade-uri pentru fiecare şi unele arme se vor putea strica după câteva lupte. Acţiunea se petrece în secolul 9 şi noi vom controla un tânăr viking numit Jora. S-ar fi umblat şi la coop, aşa că vom putea parcurge misiunile alături de 4 prieteni în mod colaborativ după model Ghost Recon.

Se zvoneşte că Assassin’s Creed Ragnarok va primi un teaser trailer alături de consola PlayStation 5 la un eveniment organizat în februarie. Harta din joc ar urma să fie uriaşă, acoperind atât zona Angliei, cât şi Parisul, Kievul şi ţările nordice. Vom putea şi naviga cu nave de luptă, dar nu se va pune mare accent pe lupte navale, ci explorare mai mult. Apar în joc şi personaje din Vikings, ca Rollo, Bjorn şi Ragnar.