Arma care imprumuta din Starship Troopers si G.I. Joe, XM25

0
681

Iata ca dupa decenii bune de cheltuieli si cercetari, stiinta a patrus mai profund in industria militara, rezultatul fiind super arma pe care o puteti admira mai jos. Aceasta poate ucide un inamic din spatele unui perete, de dincolo de deal sau din transee, cu mult mai putine rani colaterale decat armele actuale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe numele sau XM25 Individual Air Burst, arma va fi disponibila pentru testare sub forma a 3 prototipuri functionale. Avem de-a face cu o pusca cu gloante de 25mm, cu o eficienta de 6 ori mai mare decat a unei arme standard. Daca XM25 se comporta precum au descris creatorii sai, arma va putea trage catre o tinta de la 16 metri distanta, pana la un maxim de 600 de metri, si pe o raza exploziva de 360 de grade.

Unealta distrugerii XM25 este la fel de lunga ca un M4, cantareste cat un M16 cu un lansator de rachete M203 atasat si are la fel de multa forta ca un “shotgun” cu 12 cartuse. Arma este una semi-automata si soseste cu un incarcator cu 4 gloante, dar varianta finala va putea stoca pana la 10. In plus, XM25 soseste cu un senzor termic, laser, vedere de zi si de noapte, plus infrarosu si busola.

Creatorii acestei arme mortale sunt Heckler si Koch, iar pretul sau de baza este de 25.000 de dolari, 30.000 daca posesorul opteaza pentru toate dotarile.

Sursa