Archos lansează pe plan local un hoverboard și trotineta electrică Bolt; Iată prețurile de vânzare

0
1470
Archos

Producătorul francez Archos a anunțat introducerea unor noi produse de mobilitate pe plan local astăzi, fiind vorba despre un hoverboard și despre o trotinetă electrică numită Archos Bolt. Detalii despre aceste vehicule electrice aflați în continuare și la final și informații despre prețuri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând avem ARCHOS Hoverboard, un vehicul echipat cu LED-uri și roți fără tub cu anvelope de 6.5 centimetri. Dispozitivul propune un sistem de stabilizare automată, două motoare de 350W și o baterie de 4.0 AH cu autonomie de până la 15 km. Viteza maximă de transport este de 13 km/h și poate urca pante cu unghiuri de înclinare de până la 15 grade.

Archos Bolt

Aparent este destinat utilizării atât la exterior cât și la interior, iar ca dimensiuni aflați că acesta cântărește 9 kilograme și că poate suporta o greutate maximă de 120 kg. Cât despre trotineta Archos Bolt, aceasta poate atinge o viteză maximă de 15 km/oră și bateria sa promite o autonomie de 12 km.

Archos Bolt

Se oferă un ecran LED pentru afișarea informațiilor legate de baterie și viteză, iar motorul este o unitate de 250W. Produsul este confecționat din aliaj din aluminiu rezistent, având o greutate de doar 8 kg și caracteristica de pliere rapidă pentru a se putea transporta simplu și rapid. Trotineta poate susține până la 90 kg.

Prețuri: