Apple MacBook Pro 16 este aici și are până la 64 GB RAM, 8 TB SSD și o nouă tastatură Magic Keyboard

0
1205
Apple MacBook Pro 16

După multe zvonuri și leak-uri iată că astăzi a devenit oficial și Apple MacBook Pro 16 – un laptop cu ecran de 16 inch și dotări de top. Sosește într-un pachet aproape la fel de compact precum cel în care vine varianta de 15 inch și are câteva noutăți și upgrade-uri interesante la pachet.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prima noutate este reprezentată desigur de către display, o unitate Retina cu diagonală de 16 inch. Acest panou oferă o rezoluție de 3072 x 1920 și o densitate de 226 ppi. Avem 6 milioane de pixeli și se contribuie astfel la o experiență mult mai imersivă după cum afirmă Apple.

Apple MacBook Pro 16

Fiecare pixel ar fi calibrat individual pentru nivel gama, punct de alb și culori primare, înainte de a ieși pe porțile fabricii. Ce înseamnă asta este că ecranul este ideal pentru editori video, fotografi și toți cei care pun experiența display-ului printre priorități la achiziția unui PC.

Apple MacBook Pro 16

Avem parte și de un pachet hardware de top. Se oferă aici un procesor octa-core Intel de ultimă generație ce poate fi cuplat cu până la 64 GB RAM. Se pt alege și soluții grafice cu până la 8 GB memorie video și avem un design termic mai avansat ceea ce permite lui Apple MacBook Pro 16 să ruleze la putere maximă pentru mai mult timp.

Apple MacBook Pro 16

Referitor la grafică, fiecare model vine cu un cip AMD Radeon Pro 5000M de 7nm, dar opțional se ajunge la variante de 8 GB. Bifăm și 512 GB stocare SSD ca standard și upgrade pentru până la 8 TB SSD. Avem de asemenea și 6 difuzoare incluse de firma americană aici și o baterie de 100 Wh.

Tot pe lista de noutăți avem tastatura Magic Keyboard actualizată, ce aduce un mecanism redefinit ce oferă o distanță de travel de 1mm și o senzație de taste “stabile”. Avem în zona de sus și zona Touch Bar cu interacțiune tactilă, iar pe partea de conectivitate 4 porturi Thunderbolt 3.

Prețurile încep de la 2399 dolari în SUA pentru acest laptop, configurație cu 512 GB SSD, 16 GB RAM, placă video de 4 GB și CPU Intel Core i7 hexa-core de 2.6 GHz. Modelul de top ajunge la 6.099 dolari!