Apple ar putea vinde în jur de 2 milioane de unităţi HomePod în acest an; Pregăteşte şi un model mai ieftin

0
1060

Am tot auzit în ultima vreme că Apple nu a vândut boxe inteligente HomePod pe măsură aşteptărilor sau pretenţiilor, iar acum aflăm că planurile companiei în acest segment continuă totuşi. Descoperim şi cam câte unităţi HomePod s-ar vinde în acest an.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Experţii şi analiştii indică faptul că am putea vedea 2 milioane de unităţi HomePod cumpărate în 2018. Marea problemă e preţul cel mare, foarte mare chiar în comparaţie cu Google Home sau Amazon Echo. Analistul Ming-Chi Kuo, reputat pentru predicţiile sale foarte precise cu privire la produsele Apple este cel care a vorbit despre cele 2 milioane de unităţi HomePod.

Iniţial se discuta despre 10 milioane, deci probabil numărul nu e deloc satisfăcător pentru Apple. E şi vina lui Siri, care nu e la fel de deşteaptă ca Google Assistant sau Amazon Alexa, ce e drept. Mai aflăm şi că Apple îşi continuă evoluţia în acest segment, pregătind o versiune low cost a lui HomePod. Aceea va concura cu Home Mini şi Google Echo Dot. Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că lumea prefera o cale de mijloc, adică un device care să aibă preţ mediu, Siri mai deştept şi un ecran dacă se poate.

Probabil de abia pe final de an mai vedem mişcare în zonă, cu un Apple HomePod Mini.