Amazon Echo Spot este un ceas-alarmă cu touchscreen și Alexa; este anunțat oficial alături de alte produse smart

0
2943

Cei de la Amazon au desfășurat ieri seară o conferință de presă unde au fost introduse și noi dispozitive smart. Pe listă se află Amazon Echo Spot, un ceas-alarmă cu touchscreen, boxa inteligentă Amazon Echo Plus, o versiune mai compactă a lui Echo, produsul numit Echo Connect și nu în ultimul rând controllerele Echo Dots.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazon Echo Spot

Vedeta dintre noile produse lansate este cu siguranță Amazon Echo Spot, un ceas-alarmă al viitorului ce vine echipat cu display touchscreen de 2.5 inch și cu o cameră video ce permite realizarea de apeluri video. Se oferă și un difuzor integrat la bord, dar avem și posibilitatea de a-l conecta la un difuzor extern prin Bluetooth sau cablu.

Este capabil de streaming audio prin intermediul soluțiilor Prime Music, Pandora, Spotifiy, iHeartRadio, dar și TuneIN. Nu lipsește nici suportul pentru asistentul vocal Alexa și prețul este de 130 dolari.

Amazon Echo Plus

Evenimentul Amazon ne-a adus totodată și lansarea noii generații Echo Plus, o boxă ce păstrează dimensiunea și forma modelului original, dar care are acum rol de smart home hub. Avem parte și de tehnologie actualizată de recunoaștere vocală și hub-ul este compatibil cu peste 100 dispozitive smart ce pot fi controlate prin comenzi vocale.

Interesant faptul că noul Echo Plus se livrează cu un bec Philips Hue gratuit la pachet. Are desigur și asistentul vitual Alexa la bord care ne va spune povești sau citit știrile, iar prețul este de 149 dolari. Se livrează pe 31 octombrie și vine pe negru, alb și argintiu.

Amazon Echo Connect

Amazon Echo Connect

De asemenea a fost lansată și o versiune mai compactă a boxei Echo, aceasta având un preț de 99 dolari și urmând a sosi comercial din 31 octombrie. Este oferită în numeroase variante de finisaje și există un pachet de 3 unități la prețul de 249 dolari. Ca noutate avem și Amazon Echo Connect – device ce are rolul de a vă ajuta în realizarea de apeluri telefonice și care costă 35 dolari.

Amazon Echo Dots

Amazon Echo Buttons

Printre alte produse prezentate de către Amazon s-au numărat și Echo Buttons, dispozitive de forma unui puc de hochei ce se livrează câte 2 în pachet pentru suma de 20 dolari. Acestea vor fi utilizate pentru diverse jocuri alături de un device cu asistent vocal Alexa la pachet.

Amazon Fire TV 4K HDR

Amazon Fire TV 4K HDR

Nu în ultimul rând Amazon a dezvăluit noul Fire TV ce vine acum cu suport pentru redare video la rezoluție 4K Ultra HD la 60fps și calitate HDR. Integrează tehnologie Dolby Atmos, costă 69.99 dolari și telecomanda este chiar asistentul virtual Alexa. Vânzările încep din 25 octombrie!