Amazon Echo Look se poate cumpăra acum şi fără invitaţie: camera care aplică garderoba pe tine

0
1107

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar Amazon a lansat la un moment dat şi un produs ceva mai trăznit, numit Amazon Echo Look. E vorba despre un soi de combinaţie între boxă inteligentă şi un sistem de camere, care te va scana şi îţi va recomanda ţinute ideale. Acum produsul e disponibil în sfârşit fără invitaţie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iniţial s-a vândut doar cu invitaţie şi a fost un gadget în ediţie limitată. Din păcate se poate cumpăra doar în SUA, dar speculanţii sigur îl vor vinde şi pe eBay, care livrează şi în România. Practic cu Echo Look poţi primi sfaturi legate de cum să te îmbraci şi să simulezi pe telefonul mobil modul în care stau hainele pe tine. Aparatul Amazon îţi permite să faci fotografii şi clipuri video de 6 secunde ale hainelor şi apoi să le analizezi şi treci în revistă în aplicaţia dedicată Echo Look.

Există şi o funcţie Style Check, care compară două ţinute folosind algoritmi şi machine learning. Veţi putea chiar să primiţi sfaturi de la experţi în modă. Veţi primi feedback legat de potrivirea hainelor pe trup, culori, asortare şi trenduri. Practic, un “Bravo ai stil” la tine acasă. O altă funcţie utilă este Collections, care vă va permite să organizaţi hainele după culoare, ocazie sau anotimp.

Evident, gadgetul se bazează pe Amazon Alexa, deci vine cu celebrul asistent virtual la bord. Poate răspunde la întrebări, să dea play la muzică şi să se conecteze la soluţii smart home. Produsul costă 199 dolari.