Amazon anunţă Echo Show, difuzor smart cu ecran touch, cameră frontală şi Amazon Alexa

2
1195

Amazon Echo tocmai a primit un succesor, sub numele de Amazon Echo Show. Acesta este un difuzor smart cu Amazon Alexa la bord, doar că de această dată formatul e mai apropiat de o tabletă, decât de o boxă clasică. Costă 230 de dolari acest produs şi se livrează la final de iunie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul integrează un ecran touch de 7 inch, cu rezoluţie necunoscută, plus o cameră frontală de 5 MP pentru apeluri video. Pe ecran putem viziona clipuri, rezultate ale căutărilor noastre, versuri ale melodiilor şi multe altele. Gadgetul cântăreşte 1.1 kg şi de această dată vine cu 8 microfoane cu anulare specială a zgomotului de fond. Va putea detecta vocea utilizatorului oriunde se află în cameră, conform Amazon.

Amazon a rezolvat şi problema cu intimitatea, astfel că atunci când microfonul şi camera nu sunt pornite, un LED roşu indică acest lucru. Pe de altă parte camera detectează mişcarea şi va activa Amazon Echo Show atunci când intraţi în cameră. Produsul are un procesor Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail, difuzoare stereo de 2 inch şi suport WiFi 802.11 a/b/g/n, plus WiFi evident.

Putem spune orice despre funcţiile şi potenţialul acestui model, dar trebuie să recunoaştem că arată ca un panou de control dintr-o fabrică. Designul nu e punctul său forte… Difuzorul smart e disponibil pe negru sau alb şi îl puteţi comanda de aici.

https://www.youtube.com/watch?v=WQqxCeHhmeU