Amazon a lansat o brăţară de fitness care ştie dacă eşti îngrijorat sau trist: Halo Band

0
1020

Amazon a intrat în mare stil pe piaţa braţărilor de fitness, cu un accesoriu numit Halo Band şi care poate detecta dacă eşti trist, fericit sau îngrijorat. Ieri Amazon a anunţat noul brand Halo, care va include de acum încolo purtabilele sale. Primul model vine cu serviciul Halo la pachet pe 6 luni, iar cele două costă împreună 64.99 dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazon afirmă că Halo Band este o brăţară care nu te distrage de la activităţile zilnice şi ca atare nu are ecran şi nici notificări. Este pur şi simplu o brăţară cu senzori şi cu comandă vocală. Rezistă la apă şi poţi alege între o versiune din silicon sau material textil. Produsul vine în 3 variante de culoare şi oferă o săptămână de autonomie. Serviciul Amazon Halo are 5 puncte cheie: activitate, somn, corp, tonalitatea vocii şi Labs. “Activity” îţi dă puncte pentru calitatea mişcării tale şi nu doar clasicii paşi.

La “Somn” avem monitorizarea somnului şi ponturi despre cum să dormim mai bine. La “Corp” avem indicele corporal de grăsime, unul mai precis stabilit faţă de cântarul clasic din baie. Tonalitatea vocii îţi analizează vocea şi îşi poate da seama dacă eşti îngrijorat, stresat, supărat sau vesel. Aici intră în acţiune conceptul de wellness şi combatere a depresiei şi stării proaste. Labs include experimente, provocări, sesiuni inedite de fitness şi alte concepte noi.

Halo Band se găseşte pe negru, roz, auriu roze şi alb/argintiu. Curelele sunt interschimbabile şi avem la bord şi accelerometru, senzor de temperatură, de puls şi 2 microfoane. Brăţara rezista la apă până la 50 ATM, iar încărcarea sa durează 90 de minute. După perioada de early access cu preţ de 65 de dolari, Halo costă 100 de USD.