Allview Viva H1003 LTE este o nouă tabletă pentru cei mici care învaţă de acasă; Are ecran mare, asistent AVI

0
1119

Allview a anunţat astăzi un nou terminal gândit pentru cei mici care trebuie să înveţe de acasă în această perioadă dificilă. Se numeşte Allview Viva H1003 LTE şi aşa cum arată numele, e vorba despre o tabletă cu conexiune 4G. Dispozitivul vine cu un ecran de 10.1 inch şi suport 4G LTE, iar extra detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În zona frontală se află un ecran TFT IPS de 10.1 inch cu rezoluţie HD+, care poate afişa aplicaţii educative şi aplicaţii în general cu funcţie Split Screen. La interior se află un procesor quad core de 1.5 GHz, alături de 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar şi slot microSD. Tableta aduce şi difuzoare stereo, jack audio, dar şi o baterie generoasă de 5000 mAh. Avem şi o cameră de 2 MP frontală, importantă pentru apeluri video şi comunicarea cu colegii de clasă şi profesorii.

În spate există o cameră de 5 MP cu bliţ LED. Lista de dotări e completată de radio FM, un port microUSB 2.0 şi WiFi. Iată ce a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview despre acest produs:

“Învățământul cunoaște o nouă formă de dezvoltare, prin îmbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România (părinți, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri în aria educațională. Noua tabletă Viva H1003 LTE, oferă posibilitatea elevilor de a continua studiul în contextul actual, beneficiind astfel și de o „culegere” virtuală.”

Tableta vine cu asistentul vocal în limba română AVI, cu care puteţi interacţiona pentru a afla informaţii şi da comenzi. În plus poate oferi răspunsuri din programa şcolară, cu câteva exemple mai jos:

  • povești pentru copii: Redă Capra cu Trei iezi
  • literatură: Ce este genul liric?
  • gramatică: Ce înseamnă pleonasm?
  • matematică: Ce este triunghiul dreptunghic?

AVI poate şi genera teste de cultura generală, rostind “Start tableta înmulţiri” sau “Start Arta Plastică”. Tableta costa 649 lei şi va fi disponibilă pe final de luna august.