Allview Soul X ar putea fi primul telefon Allview cu 4 camere; Iată un teaser

0
1664

Allview a început teaserele pentru produsele pe care urmează să le lanseze în 2020. Printre ele se numără şi un telefon interesant numit Allview Soul X, care pare să se prezinte la apel cu 4 camere în spate. Disecăm teaserul propus de braşoveni mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În imagine vedem o faţă zâmbitoare din profil şi un telefon cu 4 camere scoase în evidenţă în spate. Vine sub motto-ul “Memories For Your Soul”. Judecând după noul calendar Allview cu teasere primite de noi în redacţie, ar trebui să vedem acest telefon prin primăvară, cel târziu vară. Are toate şansele să poarte branding Allview Soul X7 sau Soul X7 Extreme şi aş specula că am putea vedea un prototip chiar luna viitoare la MWC 2020.

Setupul quad camera din spate ar putea să includă un senzor principal de 48 sau 64 MP, alături de o cameră ultra wide şi o cameră telephoto sau Bokeh şi un senzor special pentru captură Macro, care e la modă acum. Observăm un spate cu un gradient special şi o nuanţă ce pare să fie verde. Încă nu ştim dacă acest telefon va fi un model cu procesor Snapdragon sau MediaTek, mai ales că apăruseră indicii că Allview ar vrea să lanseze şi un model de telefon cu Snapdragon.

Dacă e MediaTek ne-ar plăcea să vedem puternicul CPU Helio G90T de pe Redmi Note 8 Pro.