Aiptek i2P 3D-HD, camera video 3D compactă de 200 de dolari (Video)

0
632

Aiptek i2P 3D-HD este o cameră video 3D capabilă de captură stereoscopica la rezoluţie full HD 1080p şi 30fps. Acest model poate fi urmărit în acţiune mai jos şi aflaţi că toate clipurile salvate pe cardul de memorie SD vor putea fi vizionate pe televizor sau pe PC cu ajutorul unei perechi de ochelari 3D.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dotările camerei Aiptek includ un display de 2.4 inch, capabil să afişeze imagini 3D care nu necesită ochelari 3D pentru vizualizare. În plus, gadgetul vine şi un joystick de mici dimensiuni ce poate fi folosit pentru a naviga în meniuri, plus butoane ce permit trecerea de la modul 2D la cel 3D de captură.

Astfel, puteţi salva fotografiile atât în format 2D, cât şi ca imagini 3D, ce vor avea nevoie de ochelari pentru vizualizare. Cele două obiective ale acestei camere au lentile fixe, astfel că suportă doar zoom digital, cu preţul unei imagini de calitate inferioară. Un factor esenţial în achiziţionarea lui Aiptek i2P 3D-HD este preţul de doar 199 de dolari, care face produsul mult mai tentant.

Iată ce poate gadgetul: