Acum puteți utiliza aplicația Gmail Go chiar dacă nu dețineți un device cu Android Go

0
1366
Acum puteți utiliza aplicația Gmail Go chiar dacă nu dețineți un device cu Android Go

Sunt sigur că aproape toată lumea folosește serviciile Google, precum Gmail sau Youtube, însă nu toată lumea are acces la un device de ultimă generație sau cu specificații de top.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Google lansa în anul 2018 serviciile Go, printre care se numără Gmail Go, Youtube Go, dar și Google Maps Go sau Google Translate Go. Aplicațiile veneau preinstalate pe toate dispozitivele ce rulau Android Go.

Aplicațiile Go nu au nevoie de o putere mare de procesare sau o cantitate imensă de memorie RAM. Deși aceste aplicații sunt destinate pentru dispozitivele de buget, gigantul a decis să le facă publice pentru toți utilizatorii Android.

Aplicația Gmail Go oferă o experiență aproape identică de utilizare cu aplicația standard. Ca puncte PRO notăm faptul că folosește mai puțin spațiu de stocare și mai puțină memorie RAM. De la data lansării și până acum, Google a revizuit aplicația cu un design nou, însă a păstrat niște elemente cheie care o fac rapidă și stabilă pe orice telefon. Ca diferență majoră de design notăm faptul că aplicația nu folosește animații complicate, acestea s-au dovedit prea complexe pentru procesoarele mai puțin capabile.

Observăm și faptul că aplicația nu vine cu funcția Google Meet integrată. Chiar si Google realizează că această funcție nu îsi are locul aici, fiind o funcție mai puțin utilizată. Deși aplicatia Google Go nu este destinată pentru toți utilizatorii, este plăcut să vedem că gigantul ne oferă ocazia de a o încerca. Suntem curioși dacă Google va oferi în viitor și populara aplicație Camera Go. Aplicația Gmail Go poate fi descarcată din Magazin Play.