Acer prezintă noile laptopuri de gaming Predator Helios 700 şi Helios 300, cu tastatură glisantă, aerisire revoluţionară

1
821

Acer a prezentat multe produse de gaming la evenimentul său next@acer din SUA, iar printre ele s-au numărat şi laptopurile gamei Helios. E vorba despre Acer Predator Helios 700 şi Acer Predator Helios 300.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se remarcă aici Predator Helios 700 printr-o tastatură revoluţionară Hyperdrift, care vine cu mecanism de glisare, ce elimină fluxul de aer direct prin partea superioară a dispozitivului. La bord găsim o placă grafică high end GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design, dar avem şi opţiunea plăcilor cele mai noi GeForce GTX. Alte dotări includ procesoare Intel Core din generaţia 9, chiar un Core i9 pe acest Helios 700.

Există şi până la 64 GB memorie RAM, WiFi 6 ultra rapid şi un afişaj Full HD IPS de 17 inch, cu rata de refresh de 144 Hz şi timp de răspuns de 3 ms. 5 difuzoare şi un subwoofer completează pachetul. Din ce am înţeles puteţi opta şi pentru placa grafică RTX 2080 pe acest model. Pentru răcire avem atât noul design glisant, cât şi 5 conducte de căldură din cupru.

Există şi buton Turbo pentru overcloking şi taste MagForce care folosesc comutatoare liniare analogice pentru a declanşa acţionarea imediat după apăsarea iniţială.

Acer Predator Helios 300 este un nume deja cunoscut, fiind unul dintre cele mai bine vândute produse Predator. Acum primeşte un upgrade de ediţie 2019, care vine cu procesor Core i7 de generaţie 9, plăci NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design şi până la 32 GB memorie DDR4. Puteţi opta şi pentru 2 SSD-uri PCIe NVMe în RAID 0 pe device plus un hard disk.

Carcasa metalică vine cu accente albastre elegante, iar tastatura este iluminată. Avem şi o ramă îngustă în jurul afişajului şi o tastatură regândită cu font Predator. Aici avem un ecran Full HD IPS de 15.6 inch sau 17.3 inch, cu o ramă foarte îngustă. Oferă un timp de răspuns de 3 ms şi laptopul aduce un sistem de răcire avansat şi eficient.

Designul ventilatoarelor este inspirat de mecanica de zbor silenţioasă a bufniţelor, aparent. Predator Helios 700 vine în Europa în iulie de la 2699 euro. Modelele Predator Helios 300 vin în iunie, de la 1499 euro.