Acer Nitro 7 este un nou laptop de gaming cu ecran de 15.6 inch şi 144 Hz

1
722

Acer a lansat o sumedenie de produse în ultimele 24 de ore, organizând o conferinţă în Statele Unite. Printre noutăţi se numără şi laptopul de gaming Acer Nitro 7, care se remarcă prin ecranul de 15.6 inch cu rată de refresh de 144 Hz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul este gândit pentru gamerii casual şi vine cu o carcasă metalică cu talie sub 2 cm. Are un corp negru completat de iluminare şi accente roşii, pentru un look badass, care ar trebui să le placă gamerilor. Măsoară 19.9 mm în grosime şi are retroiluminare roşie pentru tastatură şi trackpad. La bord se află un procesor Intel Core de generaţie a noua, dar şi un GPU NVIDIA GeForce şi până la 32 GB RAM.

Nitro 7 foloseşte un sistem de răcire bazat pe două ventilatoare şi două zone de evacuare. Are parte şi de tehnologia CoolBoost, care creşte viteza ventilatoarelor cu 10% în timpul sesiunilor prelungite de gaming. Sistemul include şi două sloturi M.2 pentru SSD-uri PCIe 3.0, rulând în RAID 0. Puteţi opta pentru un Acer Nitro 7 cu ecran de 15.6 inch IPS Full HD, 144 hz şi timp de răspuns de 3 ms.

La procesor alegeţi între Intel Core de generaţie a opta sau a noua. Mai avem la bord şi WiFi ac, Bluetooth 5.0, port GbE şi port USB Type-C. Lista nu se termină aici, pentru că primim şi difuzoare stereo, 3 porturi USB type-A şi HDMI, dar şi jack audio. Microfoanele au îmbunătăţiri de timp MaxxBass şi MaxxDialog. Mai primim şi un webcam cu senzori infraroşii pentru Windows Hello.

Laptopurile Acer Nitro 7 vor sosi în Europa în luna iunie de la preţuri de 1199 euro.