YouTube va permite distribuirea unei singure secțiuni din clipurile video; Funcția este testată pe Android și PC

0
627
YouTube
YouTube va permite distribuirea unei singure secțiuni din clipurile video; Funcția este testată pe Android și PC

YouTube primește în acest moment o nouă funcție. Se numește “Clips” și ne permite să distribuim o singură secțiune, de câteva secunde, din videoclipurile regăsite pe platformă. Momentan, această opțiune este disponibilă pentru un număr restrâns de utilizatori, dar va sosi odată ce iese din faza de testare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un nou instrument experimental va fi vizibil pe canalele unde funcția se află în stare de testare. Prin această opțiune, Clips, veți putea să selectați o secțiune de 5-60 de secunde din clipurile încărcare, dar și cele live. După realizarea acestei operațiuni, puteți adăuga un titlu și să-l partajați pe diferite platforme de socializare printr-un nou URL, cod embed, text sau email.

Ryan Wyatt, Head of Gaming and Commerce la YouTube, a menționat că această funcție este extrem de solicitată de utilizatori. YouTube a promis, de asemenea, să aducă modificări acestei noi opțiuni în funcție de feedback-ul utilizatorilor care o testează în acest moment. Merită menționat faptul că clipul rezultat nu duce la un video nou, ci va fi redat în mod repetat. Astfel, link-urile partajate vor înceta să funcționeze în cazul în care videoclipul original este șters.

Această funcție experimentală adoptată de YouTube este similară cu cea deja existentă pe Twitch. Pentru moment, aceasta este disponibilă pe Android și PC, urmând să ajungă pe iOS curând.