XPERIA X10 Mini, de nelipsit din poseta (Video)

0
581

Analizat de catre prietenii de la Mobilissimo.ro, handsetul XPERIA X10 Mini poate fi admirat in imaginea de mai jos si in recenzia video de la finalul articolului, daca designul sau senzual va face cu ochiul. Avem de-a face cu un terminal destinat publicului feminin si un telefon mobil care a primit distinctia de „European Mobile Phone of the Year” din partea Asociatiei Europene de Imagine si Sunet.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De remarcat este display-ul capacitiv performant al acestui handset, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si diagonala de 2.55 inchi. El este rezistent la zgarieturi si functioneaza in tandem cu un accelerometru, dar marea sa lipsa este suportul pinch to zoom. Sub carcasa lui XPERIA X10 mini descoperim un procesor Qualcomm MSM7227 de 600 MHz, destul pentru a rula versiunea de Android disponibila.

In partea din spate se afla o camera destul de buna, de 5 megapixeli, care va folosi un blitz puternic si va realiza fotografii de calitate ridicata. Aceasta varianta de XPERIA este una eleganta, caruia nu ii lipseste nimic, fie ca e vorba de jocuri, aplicatii utile, conectivitate la viteze de 7.2 Mbps sau un browser decent, cel din Android 1.6.

[youtube d9CxI8FON-4]

[via Mobilissimo.ro]