Xiaomi Mi Smart Band 4C este o nouă brăţară de fitness cu preţ scăzut; Iată cât costă

0
1394

Xiaomi Mi Smart Band 4C este cea mai nouă brăţară de fitness de pe piaţă, care poate fi considerată un fel de alternativă mai lite la Mi Band 5. Oferă o autonomie de 14 zile şi un ecran mai mic, de 1.08 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua brăţară de fitness se remarcă prin monitorizarea 24 din 24 a pulsului şi o sumedenie de funcţii de fitness tracking, toate la preţ accesibil. Se vinde pentru început în Malaezia şi are preţul de 21 de euro. Vrea să concureze cu Realme Band, de la sub brandul Oppo şi se bazează pe un ecran TFT de 1.08 inch, cu rezoluţie de 128 x 220 pixeli. Ajunge la o luminozitate de 200 nits, iar autonomia de 2 săptămâni e oferită prin intermediul unei baterii de 130 mAh, care se încarcă în 2 ore.

Alimentarea se face printr-un port USB integrat în curea. Pe partea de fitness avem posibilitatea de a detecta şi monitoriza 5 activităţi: alergat la exterior, exerciţii fizice variate, mers pe bicicletă, mers pe bicicletă eliptică şi mers rapid. Există şi monitorizare a somnului, plus pedometru, dar şi alertă de sedentarism. Evident aveţi şi notificări la încheietură, legate de mesagerie sau apeluri nepreluate şi puteţi controla şi muzica de pe telefon.

Brăţara cântăreşte doar 13 grame şi e rezistentă la apă până la 5 ATM. Aşteptăm un debut internaţional.