Xiaomi lansează căşti Bluetooth noi şi un desfăcător de vin electric

0
2040

Xiaomi s-a diversificat enorm în cei 8 ani ai săi de existenţă, ajungând de la un modest producător de software şi telefoane un colos care produce de toate. De la aparate de aer condiţionat la scutere electrice şi de la televizoare la desfăcătoare de vin. În această săptămână a lansat căştile Mi Bluetooth Headset, plus desfăcătorul de vin Xiaomi Electric Wine Opener.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tot în ultimele zile a debutat şi Xiaomi Iron Ring Headphone 2, un set de căşti earbuds cu unitate duală dinamică şi preţ de 16 dolari. Pe noi ne interesează totuşi Xiaomi Mi Bluetooth Headset care costă 47 de dolari. Această cască vine cu un design simplu şi minimalist, negru şi elegant. Sunt căşti over the ear, cu perniţe din piele şi control la exterior, pentru playback muzical, preluare de apeluri şi activarea asistentului vocal.

Materialul este de fapt PU şi nu piele, în ciuda aparenţelor, iar la interior avem burete pentru a nu crea presiune prea mare. Banda căştilor este fabricată din silicon şi este delicată la atingere. Căştile cântăresc 235 de grame şi rezistă şi la intemperii.

Acest produs vine cu suport Bluetooth 4.1, transmisie wireless aptX, reducere a zgomotului prin microfoane duale şi o autonomie de 10 ore (pentru muzică).

Xiaomi Electric Wine Opener este un tirbuşon electric, care are nevoie de doar 6 secunde pentru a deschide o sticlă de vin roşu. Foloseşte un motor pe bază de magnet permanent şi implică mecanisme rotative din aliaj de bronz. Rotirea rapidă permite deschiderea sticlei în doar 6 secunde, iar nivelul de zgomot e scăzut, sub 60 de decibeli.

Designul este şi aici elegant, cu un corp din oţel inoxidabil negru şi suprafaţă mată. Are baterie de 550 mAh şi poate deschide peste 70 de sticle cu o singură încărcare. Costă doar 15 dolari.