La mai puţin de o lună distanţă de faimosul show tech CES 2011 începem să aflăm şi detalii solide despre produsele pe care le vom vedea acolo. Fie că e vorba de smartphone-uri dual-core, iPad 2 sau tablete cu Android 3.0 la bord, toate acestea au fost menţionate recent. Iată şi ceva la care nu ne aşteptam, totuşi: o presupusă prezentare a lui Windows 8 pe o tabletă, la acelaşi CES.

Publicitate

Nu avem încă detalii despre varianta demo a noi platforme, în afara faptului că ea va fi gata de lansare către finalul anului 2011 şi pusă în vânzare în 2012. Microsoft se va axa la CES pe prezentarea de tablete ce provoacă Apple iPad la duel şi poarta branding Dell sau Samsung. Printre cele mai interesante produse de pe lista de prezentări se numără misteriosul Samsung Gloria, terminal cu un design neobişnuit.

Astfel, Gloria ar putea fi prima tabletă cu tastatură glisantă şi Windows 7, plus o interfaţă special creată pentru acest format. Să vedem dacă Microsoft va reuşi cu adevărat să atragă doar priviri sau şi aplauze la CES 2011.