Web tabletul Firefox de 200 de dolari produs de Arrington

0
795

Satul sa astepte lansarea unui tablet touchscreen simplu si cu un pret decent, Michael Arrington, gurul tehnologic din Silicon Valley al blogului TechCrunch a decis sa preia initiativa. Astfel, el va crea un net tablet de 200 de dolari cu un ecran la fel de subtire ca si cel al lui MacBook Air. Tabletul va sosi cu un singur buton, cel on/off, bazandu-se exclusiv pe touchscreen si ruland Firefox pe o conexiune WiFi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In plus, acest gadget va sosi cu 512 MB RAM si un SSD de 4 GB. Companii de top ca Dell au intrat deja pe piata net tableturilor, cu modele ca Latitude XT, la pretul de 2500 de dolari si zvonul Mac Tablet al celor de la Apple, care se pare ca va sosi la toamna si va costa si mai mult. Arrington doreste totusi sa faca diferenta oferind publicului un tablet accesibil, in special ca pret.

Gurul tech cere ajutorul specialistilor pentru a scrie codul noului terminal si afirma ca odata prototipul completat, el va darui cate un model celor care l-au ajutat sa-l creeze. Apoi, Arrington va pune la dispozitie designul si software-ul in format open source, astfel ca orice companie care doreste sa creeze un astfel de tablet o va putea face fara probleme. Sa fie aceasta o idee de geniu sau doar o idee de visator?

Sursa