Vodafone vinde notebook-ul Dell Inspiron Mini 9

0
583

Disponibil pe anumite pietene europene, notebook-ul Dell Inspiron Mini 9 ofera suport pentru conectivitate broadband mobil si este disponibil in oferta celor de la Vodafone. Inspiron Mini 9 poate fi achizitionat online sau de la magazinele partenere Vodafone, eventual direct prin reprezentantele Dell din anumite tari europene.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avantajul acestui laptop este faptul ca el suporta broadband mobil, utilizatorul putand accesa o conexiune de mare viteza oricand, fara a depinde de prezenta hotspot-urilor WiFi. Dell a lansat acest mini-notebook in SUA joi, modelul cu Windows XP fiind prezent acum in magazinele din SUA, Canada, Japonia si Europa, cu un pret pornind de la 399 dolari.

Versiunea cu Ubuntu Linux va sosi peste cateva saptamani, pornind de la pretul de 349 dolari. Mini 9 cantareste 1 kilogram, include un display de 8.9 inchi si suporta WiFi si Bluetooth. Configuratia suporta pana la 1 GB de memorie RAM si este disponibila cu 4, 8 sau 16 GB SSD. Mini PC-ul foloseste un procesor Intel Atom de 1.6 Ghz, iar Dell ofera ca bonus 2 GB de stocare online prin serviciul Box.net, fara taxe.

Sursa