ViewSonic a primit distincţia de Partener Intel Titanium, are un rol important în şcoala online

0
864

ViewSonic ne informează astăzi că a primit o distincţie importantă de Partener Intel Titanium. ViewSonic colaborează cu Intel încă din anul 2018, dezvoltând ecrane interactive şi table digitale avansate pentru spaţii de lucru şi săli de clasă. Mai multe detalii despre această evoluţie aveţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania ViewSonic este acum Partener Intel Titanium, cel mai înalt nivel pe care îl poate ocupa un membru al alianţei, datorită colaborării cu Intel în vederea implementării inteligenţei artificiale şi a soluţiilor de deep learning în ecosistemul myViewBoard. În plus cele două companii au colaborat pentru realizarea de tehnici computerizate ce îmbunătăţesc învăţarea de la distanţă şi munca de acasă. ViewSonic a venit cu soluţii inovatoare în domeniul IoT, care se aliniază cu viziunea Intel pentru dezvoltarea şi promovarea de noi tehnologii.

Odată cu statutul Titanium, ViewSonic dobândeşte acces exclusiv la resursele Intel, pentru a furniza cele mai avansate produse şi soluţii către clienţii săi. Printre rezultatele colaborării cu Intel de până acum se numără noua soluţie ViewSonic myViewBoard Sense, cu inteligenţă artificială, care integrează setul Intel OpenVINO pentru a oferi recunoaşterea expresiilor faciale şi indexarea stării de spirit. Soluţia măsoară răspunsul emoţional al publicului, oferind prezentatorului sau profesorului feedback în timp real, pe durata prezentării.

Din colaborare au rezultat şi dezvoltarea de produse ViewBoard cu certified Soluţii IOT certificate Intel pentru Punerea pe Piaţă şi pluginul MyViewBoard pentru soluţia Intel Unite. ViewSonic va continua colaborarea cu Intel pentru o tranziţie mai uşoară şi sigură către învăţământ la distanţă şi munca de acasă.

ViewSonic este o companie cu 34 de ani experienţă, specializată în producţia de display-uri, proiectoare, whiteboard-uri şi softuri whiteboard.