Versiunea upgradata de MacBook Air, scapata pe web inainte de “Back to the Mac”

0
287

Apple are un eveniment important programat pe 20 octombrie, sub numele de “Back to the Mac” si aparent scopul sau ar fi de a prezenta publicului o noua versiune de MacBook Air. Acest produs nu a mai fost upgradat de la jumatatea lui 2009, iar o scapare recenta pe web ne-a dezvaluit prototipul de mai jos, care ar reprezenta noul terminal.

Publicitate

Ultraportabilul ar incorpora o baterie mai generoasa, un display de 13.3 inchi, faimosul design unibody si pare a nu dedica vruen spatiu special SSD-ului sau HDD-ului. Aceasta ultima trasatura s-ar putea explica daca luam in calcul zvonurile de la AppleInsider, care afirma ca Apple foloseste un card SSD pe noul sau laptop, o solutie ce aminteste mai degrabna de o placuta RAM.

Speculatiile mentioneaza si ca noul Air va fi disponibil intr-o versiune de 11.6 inchi, pe langa cea standard. Acest prototip dateaza din luna aprilie a acestui an si este bazat pe CPU-ul Core 2 Duo SL9400, prezent deja pe modele existente pe piata.  Daca aveti intrebari in legatura cu restul specificaitilor, ei bine nu vor fi prea multe surprize aici, fiind pastrat trackpad-ul multitouch de mari dimensiuni si restul trasaturilor clasice pentru Air.

[via slashgear]