Următorul ceas inteligent de la LG ar putea include o cameră modulară

0
921

Ceasurile inteligente cu cameră sunt o raritate în ziua de azi, deşi Samsung experimentase cu ceva de gen cu ani în urmă. Se pare că LG vrea să aducă această tehnologie înapoi, judecând după noile sale brevete.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea au fost înregistrate la USPTO (United States Trademark and Patent Office), prezentând un ceas inteligent LG, care are o cameră modulară. Aceasta se poate ataşa la cureaua ceasului. În loc să integreze camera direct în corpul ceasului, producătorul sud coreean a adoptat o idee mai deşteaptă, permiţând utilizatorilor să facă fotografii cu purtabilul mai uşor.

Ideea de modularitate deschide poarta şi către alte accesorii ataşabile la ceas. Mă gândesc la unele legate de sănătate şi fitness, precum glucometru, EKG, oximetru şi multe altele. Un plus pentru ataşarea la cureaua ceasului e că nu mai trebuie să ţinem device-ul în mod ciudat la încheietură când vrem să facem o poză.

Camera modulară prezentată aici este circulară şi vine cu mai multe dimensiuni. Se poate clipsa oriunde pe lungimea curelei. Sunt prezentate şi aplicaţii practice în brevete precum numărea de calorii atunci când eşti la masă sau un ajutor la shopping, afişând preţurile. Ceva sarcini AR sunt de asemenea aşteptate. Posibil să vedem un produs fizic de abia la IFA 2019 sau în 2020.