Un operator de taximetrie din Olanda scoate la vânzare cele 60 unități Tesla Model S din flotă

0
2983
Tesla Model S

Dăm astăzi peste o știre inedită din zona auto, acolo unde o firmă de taximetrie din Olanda a decis să scoată la vânzare toate cele 60 automobile Tesla Model S aflate în flota de vehicule. Acestea au maxim 280.000 km la bord și vorbim despre modele înregistrate drept noi în 2014.

Publicitate

Compania de transport susține că aceste vehicule au fost folosite cu grijă, fiind verificate în service-urile oficiale Tesla. Prețul per unitate second-hand este de aproximativ 40.000 euro, o sumă tare bună ținând cont că un model nou nouț costă de la 100.000 euro în sus.

Potrivit informațiilor din online, Olanda este țara cu cea mai mare flotă de taxi-uri Tesla din lume, dar se pare că orașul Dubai este pe cale să înregistreze un record. Un număr de 50 vehicule electrice Tesla au fost livrate către firme de taximetrie din Dubai în această toamnă și alte 150 vor sosi până în 2019.

Revenind la știrea de astăzi, reușim să aflăm că motivul vânzării este acela de a actualiza flota de automobile. Rămâne de văzut dacă operatorul de taximetrie are de gând să aleagă tot vehicule Tesla, Model 3 fiind o alternativă interesantă și mult mai accesibilă.