Un nou record la speedrun al jocului Tetris a fost stabilit… neintenționat

0
1020

Nu ştiu la ce vă uitaţi voi pe YouTube, dar eu uneori mă uit la speedrun-uri. Ştiţi voi, acele clipuri în care gameri super versaţi termină jocuri în doar ore sau minute, în vreme ce alţii se chinuie zile sau săptămâni. Mai nou recordul la Tetris a fost demolat şi avem un nou campion, dar asta din greşeală, sau mai bine zis neintenționat!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E amuzant să afli că băiatul din clip nici nu ştie că a doborât un record mondial, cum se vede mai jos. Jonas Neubauer este autorul acestui speedrun în Tetris, iar el a bătut recordul trecut în vreme ce încerca să facă altceva. Tânărul încercă să obţină un record mondial pentru cea mai rapidă curăţare a 100 de rânduri în Tetris şi neintenționat a ajuns să termine Tetris cel mai rapid din lume.

A ajuns la 300.000 de puncte în 1 minut şi 57 de secunde, o performanţă fantastică şi de neegalat deocamdată. La final se declară încântat de realizare, dar fără să ştie că a doborât şi alt record (a terminat Tetris în sub 3 minute). A văzut apoi feedul de comentarii care îi însoţea transmisiunea pe Twitch şi lumea care îl felicita pentru performanţă. Neubauer nu e deloc începător la Tetris, aflându-se pe multiple locuri în top la recordurile acestui joc.

Are 7 campionate mondiale de Tetris la activ şi o pagină de Twitch foarte urmărită. Reacţia lui de la final e genială, părând mai mult de furie, decât de bucurie. În această săptămână are loc şi un maraton de speedrun-uri ale cărui venituri vor fi donate pentru luptă contra cancerului. Începe pe 7 ianuarie pe Twitch şi durează o săptămână.