Am putut admira destule modele de plasme in acest an, numele mari din industria televizoarelor performante intrecandu-se sa ne ofere diagonale cat mai mari si modele cat mai subtiri, dar iata ca un nou campion si-a facut aparitia. Este vorba de produsul celor de la Shinoda Plasma Japan, cu incredibila grosime de 1 mm.

Publicitate

thin_plasma-thumb-550x392-17924

Uriasa plasma are o inaltime de 2 metri si o latime de 3, plus are si avantajul unui consum redus la jumatate, fata de alte modele similare. Uriasul ecran flexibil nu este construit “dintr-o bucata”, ci practic din 6 sectiuni alaturate si nu avem deloc de-a face cu un televizor usor, acesta cantarind 100 de kilograme.

Pretul sau ajunge la 51.000 de dolari si trebuie sa va reamintim ca UE a interzis plasmele, din cauza consumului lor ridicat de energie si a faptului ca polueaza mediul, deci produsul este deocamdata doar frumos de privit.

Sursa

  • Adison

    Pai n-am inteles. Cu cat e mai subtire cu atat e mai greu?

  • Arabela

    Plasmele nu au fost interzise in UE, sau cel putin nu inca. Cele cu diagonala de peste 65 de inch sunt mai greu de importat deoarece taxele sunt foarte mari.