Un notebook rezistent pentru copii: PeeWee Pivot 2.0

0
8012

Copiii născuţi în ultimii 10 ani au marele avantaj de a fi intrat direct în epoca tehnologizată a lui Facebook, YouTube, a tabletelor şi a notebook-urilor. PeeWee PC vine în întampinarea lor înca de la o vârstă frageda, prezentând notebook-ul ultra rezistent pentru copii PeeWee Pivot 2.0. Acest laptop integrează un touchscreen rotativ (180 de grade) cu rol de tabletă şi o cameră.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul rulează Windows XP Home şi vine cu un procesor Intel Atom N450, plus o tastatură rezistentă la contactul cu apa. PeeWee Pivot 2.0 include şi un mâner, care face transportul său mai uşor. Veţi găsi 15 jocuri preinstalate pe acest model, toate cu scop educaţional. Gadgetul costă 599 dolari şi dispune de o carcasă fabricată din plastic rezistent.

De asemenea, adulţii vor putea folosi funcţii de limitare a utilizării computerului pentru a evita abuzul şi vor exista şi metode de blocare a accesului la site-uri nepotrivite. PeeWee Pivot 2.0 poate fi controlat şi de la distanţă, daca părintele doreşte acest lucru.

[via gizmowatch]