Un ceas elvetian imposibil de contrafacut!

0
1034

Daca ati cheltuit o suma impresionanta pe ceasul dumneavoastra pretios, fiind siguri ca el provine din Elvetia, ar fi pacat sa vedeti vecinul dumneavoastra etaland un obiect similar, evident doar o copie a originalului. Acum exista o solutie impotriva acestor produse contrafacute, care vine de la brandul elvetian de lux Vacheron Constantin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania se ocupa cu realizarea ceasurilor elvetiene de lux si a creat un model, care, conform producatorului nu poate fi falsificat. Folosind masuri de securitate imprumutate de la producatorii de bancnote si pasaporturi elvetiene, noul ceas Quai de L’lle va fi cu siguranta un produs unic si o bataie de cap pentru cei care comercializeaza produse contrafacute.

Ceasul are insemne secrete ce folosesc cerneluri si polymeri unici, plus imagini ascunse, care pot fi vazute doar cu ajutorul ultravioletelor. In imaginea de mai sus puteti vedea o mica imagine ce reprezinta un soare intre ora 1 si 2 pe cadranul ceasului.

Acest produs cu adevarat de lux va fi disponibil in variante ce ajung de la 29.000 de la 60.000 de dolari, iar lansarea sa va avea loc in data de 22 octombrie la New York.

Sursa