Totul despre mini notebook-ul RazorBook 400

0
629


In cazul in care doriti un notebook performant care sa va incapa in palma, atunci veti opta pentru acest 3K RazorBook 400, un UMPC cu functii Internet si feature-uri de divertisment. Retineti faptul ca terminalul masoara 7 inch si cantareste mai putin de 1 kilogram, facandu-l companionul perfect pentru calatoriile dumneavoastra.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Longitude 400 Mini Notebook rezista la socuri si lovituri si este dotat cu un disk solid-state. Acelasi UMPC va boota in doar 15 secunde, iar interfata sa Full-Flash va face ca orice utilizator sa se descurce cu acest notebook, fara manual. Pe lista sa de specificatii descoperim si conectivitate WiFi 802.11 b/g, iar notebookul va detecta automat si se va conecta la Internet prin intermediul hotspoturilor.

Exista de asemenea si varianta de a folosi conexiuni broadband mobile, in vreme ce suita Office va va oferi doza de productivitate de care aveti nevoie. Nu va asteptati totusi la Microsoft Office, ci la o varianta open source, care include AbiWord (pentru fisiere Word), GNUMeric (fisiere Excel), un client email si un PDF reader. Descoperim printre aplicatii si media playere, agende, jocuri, plannere si multe altele.

“Inima” lui RazorBook 400 este un procesor de 400 Mhz, in vreme ce UMPC-ul este dotat cu un display TFT LCD cu diagonala de 4 inch, o tastatura full, 3 porturi USB si un port Ethernet 10/100 LAN. Sistemul de operare folosit este Linux, iar pretul acestui terminal este de 399 de dolari.

Sursa