Toshiba TG01, smartphone cu touchscreen de 4 inchi si procesor de 1 GHz

2
778

In vreme ce asteptam cu nerabdare debutul showului tehnologic Mobile World Congress 2009, marile companii producatoare de terminale mobile anunta tot mai multe modele noi de smartphone-uri si handseturi revolutionare. Printre acestea se numara si noul Toshiba TG01, un terminal dotat cu display WVGA de 4.1 inchi si un procesor Snapdragon de 1 GHz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

TG01 are o grosime de doar 9.9 mm, iar ecranul sau suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli, printre specificatiile smartphone-ului numarandu-se si un slot pentru carduri microSD, GPS, Windows Mobile 6.1 si interfata customizata de catre cei de la Toshiba. Telefonul suporta si conectivitate HSDPA si WiFi, iar interfata sa 3D nu este la fel de lineara cum este cea TouchFLO 3D de pe HTC-uri.

Terminalul permite si deschiderea unor aplicatii prin inclinarea telefonului catre stanga sau dreapta si asta datorita accelerometrului incorporat. Noul Toshiba sta foare bine si in ce priveste playbackul video si jocurile, avand o grafica impresionanta, dupa cum puteti sa va dati seama privind urmatorul clip, ce prezinta handsetul in actiune:

Sursa