Toshiba tocmai a postat o pagină teaser pentru o viitoare tabletă a sa, care va rula Android 3.0, care nu a primit un nume oficial încă. Terminalul vine cu un ecran de 10.1 inch şi procesor dual-core Tegra 2, iar în vreme ce promovează produsul său, Toshiba nu uita să facă şi câteva aluzii la defectele lui Apple iPad.

Publicitate

În primul rând, dacă accesaţi site-ul promoţional al noului produs de pe un iPad sau iPhone, veţi primi un mesaj ce afirmă că din păcate acest terminal nu suportă Flash, dar cu un Toshiba Tablet vă puteţi oricând bucura de el. În plus, pagina de specificaţii a tabletei menţionează că bateria acestui gadget se poate înlătura de către “orice persoană care ştie să folosească o şurubelniţă”, încă o aluzie la Apple şi produsele sale.

Revenind la tabletă, aflăm că aceasta suportă o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi încorporează o cameră frontală de 2 megapixeli, plus una de 5 megapixeli în partea din spate, cu suport pentru autofocus. Specificaţiile includ şi WiFi, USB, mini-USB şi un slot pentru carduri SD. Acest produs Toshiba urmează să debuteze în primăvară.