The Witcher 4 este confirmat de CD Projekt RED; Va folosi noua tehnologie Unreal Engine 5

0
1137
The Witcher 4

Vestea săptămânii în lumea gaming-ului vine de la CD Projekt RED. După ce anterior dezvoltatorul a atras numai critici din cauza lui Cyberpunk 2077, un joc nefinisat și cu tone de bug-uri, acum vine cu ceva prin care mai îmbunează fanii. Aceștia tocmai ce au anunțat The Witcher 4.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul joc din franciză este în dezvoltare, folosindu-se de această dată tehnologia Unreal Engine 5. Trebuie spus că pentru moment nu avem un nume bătut în cărți, astfel că vom numi jocul The Witcher 4. CD Projekt RED renunță astfel la soluția proprie REDengine în favoarea Unreal Engine 5. Se anunță și un parteneriat cu Epic Games pe câțiva ani.

Ce înseamnă asta este că noua tehnologie ce va fi utilizată va livra o experiență mai smooth pentru gameri din start. Soluția REDengine a atras critici încă din 2017, la câțiva ani distanță de la lansarea lui The Witcher 3.

Aceeași soluție proprie a fost utilizată și pentru Cyberpunk 2077, dar din păcate nu vom avea un remake în Unreal Engine 5 pentru acest joc. În cazul lui The Witcher 3 vorbim despre un joc al cărui proces de dezvoltare a început în 2011. A durat 3,5 ani și debuta în mai 2015 pe Windows, PS4 și Xbox One.

Acestea fiind spuse, The Witcher 4 are șanse să debuteze prin 2024-2025. Fanii se vor delecta cu serialul de pe Netflix până atunci.