The Last of Us 2, a doua parte a jocului fenomen de pe PS4 se lansează vineri; Avem și consolă în ediție limitată la precomandă

0
1602
The Last of Us 2

Această săptămână este una mare pentru comunitatea posesorilor de PlayStation 4, săptămână în care se lansează The Last of Us 2. Avem aici de-a face cu a doua parte a jocului fenomen lansat în 2013 care ne purta într-o călătorie plină de emoție, în lupta pentru supraviețuire într-un scenariu post-apocaliptic în care zombie cucereau lumea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum Ellie nu mai este micuța fetiță pe care o descopeream în prima parte, ea devenind adolescentă și pornind într-o călătorie de răzbunare. Din pădurile și munții din Jackson suntem acum transportați virtual în ruinele de vegetație din Seattle. Aici vom da nas în nas cu medii necunoscute și periculoase, dar și unde vom întâlni noi grupuri de supraviețuitori.

The Last of Us 2

De această dată și infectații evoluează, transformându-se în variante terifiante cu care va trebui ne luptăm pentru a trece mai departe. Avem și noi sisteme de joc care își vor face simțită prezența în situațiile pe piață și pe moarte. De asemenea, lupta disperată a lui Ellie pentru supraviețuire va fi simțită prin lupte de mare intensitate. Se promit și mișcări fluide și furișare dinamică.

Sunt incluse și noi arme, elemente de crafting, dar și abilități și actualizări. Toate aceste noutăți ne vor permite personalizarea capabilităților lui Ellie. Noul joc se anunță a fi un hit pentru dezvoltatorul Naughty Dog și este un titlu exclusiv PlayStation 4, care din iarnă va sosi cu siguranță și pe noua generație de consolă PlayStation 5.

The Last of US 2

Jocul este acum disponibil la precomandă și se va livra începând de vineri 19 iunie către cumpărători. Fanii seriei trebuie să știe că există și o consolă ediție limitată, dar și un controller. Mai găsiți și o pereche de căști wireless cu tematica jocului.

Prețuri: