Televizorul Xiaomi Redmi apare în randări, cu un design minimalist

0
528

Xiaomi a crescut foarte mult în zona TV, intrând în top 5 branduri globale în ultimul an. În China deja e pe primul loc şi a vândut 5 milioane de unităţi doar în ultimele luni. Acum următorul pas este cucerirea zonei de televizoare entry level, asta prin lansarea de modele Redmi TV. Am auzit ceva zvonuri despre un astfel de produs, iar acum vedem şi randări.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi Redmi TV ar trebui să fie un televizor ieftin, cu rezoluţie 4K şi va sosi pe 29 august, cu o diagonală de 70 de inch. Designul e simplu şi minimalist, cu două picioare laterale şi nu unul central în stil monitor, cum au unele TV-uri mai scumpe. Spre deosebire de televizorul Honor TV, care are o cameră pop up, aici nu pare să fie cazul de aşa ceva.

E totuşi posibil ca acea cameră să fie integrată în zona inferioară, unde se află logo-ul Redmi. Aşteptăm şi o interfaţă inspirată de MIUI, dar şi un asistent virtual care să completeze experienţa de utilizare a TV-ului. Evident va fi un smart TV, cu procesor quad core sau octa core, cel puţin 3 porturi HDMI şi 3 USB-uri, acestea fiind cerinţele moderne.

Dacă Xiaomi vrea succes cu o diagonală de 70 inch, adică 177 cm, cred că o sumă de 500 de euro ar fi corectă, poate chiar 400 de euro.