Televizorul 4K Oppo K9 îşi dezvăluie specificaţiile oficiale înainte de lansare

0
1400

Oppo pregăteşte un eveniment important pentru data de 6 mai, atunci când va dezvălui o serie de produse noi în China. E vorba despre telefonul Oppo K9 5G, căştile Oppo Enco Air şi o brăţară Oppo Band nouă. Vom avea şi un debut de smart TV, modelul Oppo K9. Acum aflăm specificaţiile acestor TV-uri, care tocmai au ajuns pe web.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Oppo Smart TV K9 are specificaţiile confirmate chiar de către Oppo pe reţeaua de socializare Weibo. Aflăm că aceste modele vor sosi în 3 variante de diagonală: 43 inch, 55 inch şi 65 inch. Afişează 1.07 miliarde de culori şi va avea o rezoluţie 4K. Panoul TV are acoperire de 93% pentru gamă de culori DCI-P3 şi vine cu o acurateţe a culorilor de delta < 2. Noile modele au suport HDR10+, Dolby Atmos şi Dolby Vision, iar cu puţin noroc sar şi de 100 Hz refresh rate pentru a fi pretenoase cu consolele PS5 şi Xbox Series X.

Aceste TV-uri sunt poziţionate în ecosistemul Oppo sub flagshipurile Oppo TV S1 şi Oppo TV R1, cel puţin ca preţ. Vom avea şi local dimming, MEMC funcţionalitate AI, Auto Gamma, Anti Aliasing şi muchii foarte înguste. Unele scăpări din China menţionează un preţ de sub 500 de dolari pentru un televizor din această gamă. La o astfel de sumă nu cred că putem spera nici la QLED cu atât mai puţin la OLED, ci mai degrabă un LED clasic.