Televizor cu Android 4.0 – Lenovo K91 redefineşte ideea de Smart TV

0
1212

Iată că Android 4.0 Ice Cream Sandwich a ajus acum şi pe televizoare, debutând pe Lenovo K91, un Smart TV anunţat la CES 2012 în Las Vegas. Acest TV vine cu un procesor dual core Snapdragon 8060, o cameră de 5 megapixeli inclusă în marginea sa metalică şi un display 3D HD cu diagonală de 55 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ecranul este un IPS LCD şi trebuie să remarc faptul că specificaţiile acestui televizor amintesc mai degrabă de un smartphone, decât de un Smart TV. Interfaţa lui Android 4.0 a fost personalizata pentru acest televizor, iar noul UI poarta pur şi simplu numele de Sandwich. Interfaţa are 3 secţiuni principale: cea pentru programe TV standard, Video on Demand şi aplicaţii. Lenovo K91 suporta streaming în HD, sunet cu surround şi grafică 3D, plus acces la Android Market şi magazinul de aplicaţii Lenovo.

Avem la dispoziţie atât o telecomandă standard, cât şi suport pentru control vocal şi dictare, plus funcţia de deblocare facială din Android 4.0. Setările parentale sunt la rândul lor disponibile iar streamingul de pe alte tablete sau telefoane Lenovo se face fără pic de probleme. Acest Smart TV cu potenţial mare nu are încă un preţ, dar ştim că el va debuta în China în curând şi speram să îl vedem şi în ţara noastră până în vara.