De obicei telefoanele de mici dimensiuni sunt preferate de acel segment de public care se uita mai degraba la design si look decat la lista de specificatii. De data aceasta, trendul va fi schimbat de catre telefonul Neon 7 Mini, un handset de mici dimensiuni, dar cu feature-uri de nivel cel putin mediu.

Publicitate

Masurand doar 95 x 42 x 11 mm, Neon 7 Mini nu este cel mai mic handset din lume, dar este mult mai bine dotat decat altele de aceleasi dimensiuni. Impreuna cu un display touchscreen de 1.9 inchi sosesc o camera de 1.3 megapixeli (cu rol de webcam) si taste navigationale care detecteaza caldura si stralucesc la atingerea utilizatorului.

Micul display nu va va permite sa vizualizati clipuri video, dar MP3 playerul incorporat se va ocupa cu succes de functiile de divertisment ale handsetului, oferind playback pentru melodiile de pe cardul de memorie T-Flash al telefonului. In ce priveste conectivitatea, Neon 7 Mini opereaza in retele GSM 850/1800/1900 MHz si suporta Bluetooth Stereo, iar lista de dotari continua cu suport POP/IMAP, SMS si WAP.

In cele din urma, aflam ca acest telefon recunoaste scrisul de mana si va ca va fi disponibil la pretul de 199.99 dolari prin ThinkGeek.

Sursa