Tableturile Apple pe care le asteptam, deocamdata doar in faza de concept

0
734

Apple datoreaza fanilor mai mult decat un iPod Touch de generatie a treia, cu camera la bord si care va rivaliza cu Zune HD… E foarte probabil ca acest produs sa fie lansat in curand, asta in vreme ce intreaga comunitate de “fanboys” asteapta un semn in legatura cu tabletul de 10 inchi produs de mintile luminate de la Cupertino.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deocamdata ne consolam cu cateva concepte ale unor artisti grafici:

apple-table-ipad-itablet-macbook-touch7-600x431

Primul este un terminal destul de gros, un soi de netbook in varianta tablet, cu ecranul clasic de 10 inchi si potential destul de mare de a deveni companionul ideal pentru designeri si cei care lucreaza in domeniul advertisingului si graficii. Observati porturile laterale.

apple-table-ipad-itablet-macbook-touch13

Urmeaza apoi modelul de mai jos, un concept nu chiar atat de atractiv, un soi de iPhone de dimensiuni mai mari, a carui grosime nu ne impresioneaza si cu acelasi format pe care il suspectam si noi. Trecem la o categorie mai grea, la un iTablet de mari dimensiuni, pe care personajul din imagine de abia il poate tine in brate. Sa fie acesta prea mare pentru a fi atractiv?

apple-table-ipad-itablet-macbook-touch9

In cele din urma, preferatul nostru este un tablet Apple extrem de slim, de atractiv, glossy, elegant si negru… Va fi acesta lookul terminalului real? Ramane de vazut…

apple-table-ipad-itablet-macbook-touch16

Sursa