Sony Xperia Z4 apare într-o nouă imagine pentru presă, ieşind în evidenţă prin difuzoarele frontale mai mari

0
397

Încă nu ştim exact când va anunţa Sony telefonul flagship Xperia Z4, dar bănuim că acel moment se apropie, de vreme ce scăpările legate de acest model se înmulţesc. Cu câteva zile în urma vedeam fotografii hands on cu terminalul, iar azi descoperim o nouă imagine ce pare menită pentru presă, via @onleaks, sursa de incredere de altfel.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

CCJQj4vWgAAod2C

Handsetul apare pe negru de această dată şi pare a avea difuzoare frontale de mari dimensiuni. Faţă de Xperia Z3, noul venit are difuzoarele mai mari, dar cam aici se opresc modificările, deoarece în mare designul nu se schimbă foarte mult, sau mai degrabă formatul de design. Se zvoneşte că Sony va lansa versiuni Full HD şi Quad HD ale lui Z4, ambele cu diagonală de 5.2 inch.

Terminalul va include la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 810, o cameră de 20.7 megapixeli în spate şi una frontală de 5 MP, plus 3 sau 4 GB RAM. Mi se pare interesant că zvonurile despre Sony Xperia Z4 Compact şi Z4 Ultra au dispărut, după ce se intensificaseră la începutul acestui an, când apăreau şi o serie de imagini cu toate noile modele.

Suntem tare curioşi sa vedem cum se vor comporta noile difuzoare de pe Z4, mai ales în comparaţie cu cele BoomSound de pe HTC One M9.